diumenge, 3 de març del 2013

El futur de les societats musicals


Dijous 7 de març, al Museu Valencià d'Etnologia de València, i emmarcat dintre del cicle de conferències organitzades a l’ombra de l’exposició Arriben Bandes, li toca el torn a la mesa redona “Nous reptes de l’associacionisme bandístic”.

En ella Josep Francesc Almeria (president de la FSMCV), Joan Seguí (director del MVE), Anabel Llorens (Omnes Band) i Rafael Garcia Vidal (vocal de la Asociación Nacional de Directores de Banda), sota la moderació de Frederic Oriola Velló, intentaran traure aigua clara de quin és el futur del sector.

Entre dels elements a debatre, es tractarà el paper de les Escoles de Música; el lloc on queda la Llei de la música valenciana en relació a la reforma que suposa Culturats; el paper de les noves tecnologies; o els models de finançament. Qüestions ben presents al sector, dintre de l’actual context de retallades institucionals i de crisi econòmica.

La mesa redona es durà a terme a les 19 hores, a la Sala d’Alfons el Magnànim, situada a la Casa de la Beneficència, al carrer la Corona núm. 36 de València, sent a més, d’entrada lliure.