dimecres, 9 de gener del 2013

Properes presentacions de "El mirall pautat"

Finides les festes nadalenques, d’eterns àpats familiars farcits de torrons i cava, i una vegada marxats els Reis, poc a poc retornem a la normalitat diària. I la millor manera de sobreposar-se a la ressaca festiva, és acudir a un acte cultural, com la presentació d’un bon llibre.

Pel que malgrat la crisi i la fredor de l’hivern, et convidem a que ixes de casa i ens acompanyes en les presentacions programades pe les properes setmanes, que a continuació passem a desglossar:

El divendres 18 de gener a les 20 hores, a la Biblioteca de Tavernes de la Valldigna, situada al passeig de Lepant, i on l’escriptor valler Sico Fons ens farà de mantenedor.

Després, el dimecres 23 de gener a les 19,30 hores, a la Sala d'Alfons "el Magnànim" del Museu Valencià d'Etnologia de València, situat al carrer Corona núm. 36 del Cap i Casal.

El divendres 1 de febrer a les 19 hores, a la biblioteca de Benigànim situada a l’avinguda Reial, on comptarem amb la col·laboració del compositor Carlos Pellicer Andrés qui presentarà l’acte.

Mentre el dissabte 16 de febrer, la Unió Musical de Llutxent ens donarà aixopluc en sa casa, a la seu ubicada a la plaça del Xiu, tot adobant la vesprada amb alguna sorpresa musical i la bona tasca del mestre i escriptor Pep Estornell.

I el dijous 28 de febrer a les 20 hores, a la llibreria Ambra Llibres de Gandia, situada a l’avinguda Alacant.

De tots els esdeveniments trobareu notícies al present blog i al nostre facebook, on a més anirem informant sobre les modificacions que hagen. I recordeu, totes les presentacions seran d’entrada lliure i gratuïta, pel que no n’hi ha excusa que valga. Vos esperem!!!