dilluns, 15 d’abril del 2013

Obrim les Portes de la Vall



El proper dissabte 20, realitzem la visita guiada a Quatretonda dintre del projecte d’Obrim les Portes de la Vall. Aquest es tracta d’una aposta pel turisme d’interior, dirigida des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, i que serveix per donar a conèixer a propis i foraster la riquesa patrimonial que guarden els pobles de la nostra estimada Vall Blanca.



Al respecte paga la pena visitar els nostres pobles i fruir de les experiències visuals i gastronòmiques que al darrere d’elles s’amaguen. Fet i fet, recorde perfectament el primer cop en què participàrem a ca nostra en aquest esdeveniment. En acabar, molts dels visitants locals, agraïren la nova visió que havien adquirit de la història i el patrimoni artístic de ca nostra.



Aquest any, el roder Batiste “El Marcat”, ens servirà de pretext per redescobrir els nostres edificis més destacats. Així a les 10,30 hores ens concentrarem en Ca la Vila, i tot seguit visitarem l’església parroquial dels Sants Joans, per a continuació endinsar-nos pel carrer Nou, el peculiar eixample quatretondí, d’on agarrant el carrer Finet ens dirigirem a la Font Vella per finir la visita. I després, en acabar, a l’ombra de les Escoles Noves, gaudirem d’un refrigeri amb queviures locals. L’hora aproximada d’acabada seran les 12,45 hores, perquè qui vullga tinga temps encara de visitar el Mercat, la Cooperativa o la resta d’establiments locals.



Una activitat molt recomanable, sobretot pels que la desconeixeu. Per tant, vos esperem!!