diumenge, 2 de juny del 2013

Col·loqui bandístic en Albaida


El proper dissabte 8 de juny a les 19 hores, se celebra el col·loqui III Congrés de Societats Musicals: Una visió comarcal (la Vall d’Albaida), que es realitzarà a la seu de la Unió Musical “l’Aranya” en Albaida, situats en el carrer Castelló de Rugat, 2/ baix.

Aquest acte cal relacionar-lo amb dos esdeveniments de major volada. D’una banda, el norantè aniversari de la Unió Musical "l'Aranya" d'Albaida. Mentre d’altra, quedarà integrat dintre dels continguts 2.0 que estan composant el III Congrés General de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, un congrés en gran mesura virtual i on line que duu a terme entre els mesos de gener i juny la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

L’acte contarà amb la participació de Josep Francesc Almeria, president de la FSMCV; Lluis Vidal, tresorer de la FSMCV; Ximo Soler, vocal de la FSMCV; Frederic Oriola, historiador; i Mario Roig, director de banda. Tot plegat, sota la moderació de Josep Bodí, secretari de la l’Aranya.

Una excusa perfecta per passar una vesprada en companyia de bons amics, i intentar traure aigua clara al voltant del devenir del principal moviment associatiu del País Valencià.