dilluns, 6 de gener del 2014

IV Encontre de compositors


Comencem un novell any ple d’esperances, desitjos i promeses que ja vorem com acaben. Ara bé, si hem d’encetar-lo per alguna cosa, el millor és fer-ho recomanant el IV Encontre de compositors organitzat per l’Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians (ACMMIC).

L’Encontre que compta amb els antecedents de Muro (2001), Elda (2003) i Torrent (2005), es realitzarà a la vila d’Ontinyent els propers 15 i 16 de febrer. Paga la pena recordar com aquest 2014, se celebra el cinquantè aniversari de la composició Chimo del mestre José Maria Ferrero Pastor, d’ahí el paper que tindrà en aquest esdeveniment el teixit fester i musical ontinyentí.

De moment sols podem anunciar que l’Encontre seguirà la dinàmica habitual. El dissabte 15 serà el torn del cicle de ponències i conferències, així com del Concert de compositors. Mentre l’endemà, diumenge 16, l’associació realitzarà la seua assemblea anual. Sols resta comunicar, que una vegada siga públic el programa el donarem a conèixer.

Tot un goig per als amants de la Nostra Festa i una gran oportunitat per acostar-se als grans de la nostra música festera morocristiana.