divendres, 17 de gener del 2014

Programa del IV Encontre de compositors d’Ontinyent


L’Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians (ACMMIC), ja ha publicat el programa que seguirà el IV Encontre de compositors que se celebrarà el proper dissabte 15 de febrer a Ontinyent.

Aquest començarà amb la recepció a les 10 del matí a la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, al carrer Major número 15. Ací es realitzarà l’Acte Inaugural a les 10,30 amb les intervencions del president d’ACMMIC, Daniel Ferrero Silvaje, el president de la Societat de Festers Antonio J. Morales Ferrero, i l’alcalde de la vila, Jorge Rodríguez Gramage.

A les 11 h començaran les intervencions. Obrirà l'Encontre Ximo Soler Catalunya amb la conferència titulada “La propietat intel·lectual dins de la festa de moros i cristians”, a la que li seguirà a les 12 hores “Un passeig per la música del moros i cristiansde Juan Antonio Alcaraz Argente.

Després de dinar, a les 16,30 hores, es reprendran les conferències amb “El gust per Chimo” realitzada per Frederic Oriola Velló i Juan Bautista Francés Parra. Mentre que la darrera de les conferències serà la de Miguel Ángel Martínez Pozo, sota el títol “Fiestas de moros i cristianos en el último reducto musulmán de la península: El antiguo reino de Granada”. Finirà el IV Encontre de compositors, a les 19 hores, amb l’elaboració i presentació de les Conclusions.

L’endemà diumenge 15 de febrer, se celebrarà l’Assemblea ordinària a les 10 hores a la Societat de Festers, per marxar a continuació tots plegats les 11,30 al Teatre Echegaray, on l’Agrupació Musical d’Ontinyent realitzarà el Concert de compositors. En ell s’interpretaran peces d’Enrique Alborch, Rafael Mullor, Jaume F. Ripoll, Francisco Valor, Daniel Ferrero, Pedro J. Francés, Carlos Pellicer, Mario Roig, Saül Gómez i Ramon García. Clonclourà el cap de setmana més ACMMIC de l’any, amb el pertinent Dinar de germanor.

Sols resta recordar que l’entrada a tots els actes serà lliure i gratuïta, pel que vos esperem!!!