dimarts, 27 d’agost del 2013

Primer aniversari de “El mirall pautat”


Les efemèrides, són eixes dates que ens agrada recordar al calendari, perquè acaben sent punts d’inflexió en les nostres vides, on a poc a poc el pas dels dies ens va convertint en agents històrics. Així hui tenim el goig de celebrar el primer aniversari de l’inici d’aquest blog, d’aquesta xicoteta aventura ciberespacial.

D’ençà hem intentat anar omplir-lo amb els nostres romanços, promocionant els nostres llibres, anunciant on serem presentant el nostrat pautat llibre, però també fent-nos ressò de notícies i proposant recomanacions.

Al temps que durant aquest any hem gaudit de la companyia de molts amics, amb els qui hem compartit grans vesprades. Començàrem a casa, al Saló d’Actes de Quatretonda; per passar pel Conservatori Professional d’Ontinyent; la Biblioteca de Manuel; la Biblioteca de Tavernes de la Valldigna; el Museu Valencià d’Etnologia de València; la Biblioteca de Benigànim; la seu de la Unió Musical de Llutxent; l’Aula-Sanganxa a Llanera de Ranes; la llibreria Ambra Llibres a Gandia; la seu de la societat Instructivo Musical d’Alfarrasí; el Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent;la Biblioteca de Benirredrà;...

Però vos prometem que no seran aquestes les darreres presentacions, puix en breu n’anunciarem de noves. Així que moltes gràcies a tots, per aquest gran any de El mirall pautat!!!