dilluns, 2 de setembre del 2013

Propera presentació en Atzeneta!!!


I seguint l’estel en la difusió de El mirall pautat, vos informem com el proper diumenge 8 de setembre estarem en Atzeneta d’Albaida, en un marc incomparable, com és el de la XXXVI Festa de les Danses de la Vall d’Albaida. La veritat és, que l’aplec de danses tradicionals de la nostra comarca, és d’eixos esdeveniments que donen bonhomia i es fan de voler.

El dia gran de la festa serà el proper dissabte 28 de setembre, però ara col·laborarem en la presentació de la diada. Aixina a les 19 hores en el Centre Sociocultural, es presentarà l’audiovisual i el llibre-revista realitzat pel Grup de Danses “La Lligassa” d’Atzeneta, posteriorment realitzarem la presentació del nostre treball, i tancarà la vesprada la inauguració de l’exposició fotogràfica referida als aplecs dansaires al Museu de les Artesanies.

Mentre el dissabte 28 serà la diada, on ballaran els grups de l’Olleria, Bèlgida, Castelló de Rugat, Bocairent, el Palomar, Benigànim, Albaida. Ontinyent, Fontanars dels Alforins, Agullent, Montaverner, la Pobla del Duc, Quatretonda, Bellús i Atzeneta d’Albaida, a més de comptar amb la participació com a convidat del grup d’Ibi.

Vos esperem!!!