dijous, 14 de novembre del 2013

La pena capital


Poc a poc, i a mesura que passen els dies, es confirma la sentencia a mort del reu RTVV. Ara és quan van eixint a la llum, tots els merders que eren vox populi, al temps que cares ben visibles, com Iolanda Marmol, airegen les vergonyes i mentides emeses, periodistes en prime time demanden perdó pel tractament de barbaritats com l’accident del Metre de València, i dia rere dia, se van sabent les conxorxes dels líders amb els seus amiguitos del alma per privatitzar els nostres serveis de comunicació.

RTVV, el gos fidel en la manipulació informativa al País Valencià, ara sols és un joguet trencat que d’aviat serà bescanviat per un de nou. El novell, que serà molt millor, clar està, durà l’etiqueta de made PedroJ. o made consort de Cospedal. I mentre uns ploren i obrin les portes de la RTVV pública, a tots els empestats de la societat valenciana, els líders rubriquen amb lletres capitals el seu final.

El governador regional de Blavència, aquell que ha estat elegit digitalment des de Madriz, ja ho ha dit. El reu, RTVV, no té salvació puix la justícia ja ha parlat i les sentencies no es negocien. Ara sols ens cal esperar al procediment, si càmera de gas, injecció letal, forca o garrot vil.


PS: Per si hom vol la meua opinió, el millor és que els crucifiquen. Aquest és un sistema clàssic i molt desús en l’actualitat. Això sí, un pèl sanguinolent, sols apte per a estómacs resistents, com els dels líders.

PS2: I tranquils, que aquest sols és un primer acte en el procés de desautonomització i provincialització del nostre territori. Nació-Estat mai serem, menys encara país i d’aviat ni autonomia. No vos estranye que en quatre dies, acabem unificats amb Castella la Manxa.