divendres, 29 de novembre del 2013

L’execució


Al remat, com era d’esperar, el botxí ha efectuat la sentencia hui divendres 29 de novembre de 2013, a les 12,19 hores. El Gerent regional de la Comunidaz Blavenciana, assegura que el reu no ha sofert, i que l’execució ha estat ràpida i indolora.

Els mitjans de comunicació públics de la RTVV, ja dormen entre angelets asexuats, on d’ençà menjaran coquetes escaldades amb mel. Mentre a Burjassot, familiars i amics, s’enduen el cadàver del finat per poder-lo amortallar i vetllar.

Llàstima, amb lo bona persona que era!!. Ella que sempre parlava de les virtuts de Terra Mítica, l’America’s cup, Marina d’Or, l’aeroport de Castelló, la Ciutat de la Llum, la visita del papa o la Fórmula One; que promulgava als quatre vents els guanys i riqueses que proporcionaríem els grans esdeveniments i la rajola a dojo; que mai digué ni pruna sobre Brugal, Gürtel o Metre de València; i que mostrava a tort i dret, la maldat dels Socialistes i del Pancatalanisme latent, que pretenien arrabassar a esta nuestra comunidaz.

Descanse en pau!!!
 

PS: I mentre al Principat, Catalunya Ràdio augmenta imparable el nombre de oients i TV3 és líder, a Blavència, ens silencien per sempre RTVV...