dimecres, 6 de novembre del 2013

RTVV, reciescat in pacem!!



És ben curiós, com evoluciona la crisi a la Monarquia Bananera d’Aspanya i especialment, a una de les seues regions més destacades, la nostra Comunidaz Blavenciana. Aquesta, que fins fa no massa era la tierra de las flores de la luz y del amor, on lligàvem gossos amb llonganisses, i gastàvem a dojo en paraetes destarifades, ara resulta, que la realitat posa a cadascú en el seu lloc.

Hui ens despertem que el Consell actual, hereu dels antics faraons, ha decidit tancar RTVV. Cal no perdre de vista com aquest ens, ha estat durant els anys del Zaplanisme i el Campisme, un dels bucs insígnia dels despropòsits dels nostres estimats governants. Ferramenta per col·locar clienteles polítiques, atacar i silenciar a l’oposició roja i pancatalanista, manipular diàriament la informació, balafiar la caixa de la cosa pública, redactar llistats de paraules prohibides i donar a conèixer la política megalòmana dels grans esdeveniments que ara ens ha portat on estem. I ara que tot se n’ha anat a norris, tots són plors i gemecs. Ara que a la gent li pica la butxaca, es queixa i diu que açò no pot ser!!  

Açò de RTVV s’hi suma a la fallida del sistema financer valencià, que ja descansa en el regne dels justos, ben acompanyat pel Circuit urbà de Fórmula 1, les regates valencianes de la America’s Cup i la resta de propostes estratègiques, amb que els gestors valencians han balafiat els diners públics.

El pitjor de tot, és que el tancament el faran com ells millor saben. Els mitjans públics seran substituïts per empreses privades, que de ben segur seran amiguitos del alma, que encara costaran més diners i es passaran pel forro la llengua i la nostra identitat. I juntament  amb la gent que engreixarà la cua de l’atur, caldrà veure on anirà a para el patrimoni audiovisual creat durant aquests anys.

I per acabar-ho d’adobar, seguim sense poder veure TV3... Ara seria un bon moment per crear una gran mitjà audiovisual global als territoris de parla compartida. Però això, a l’igual que el Corredor Mediterrani, és Pancatalanisme!!! Això és lo dimoni emplomat!!!